Fredag, 14 juni, 2024 | Dagens namn är: Håkan, Hakon |
 
 

Robert F. Kennedys son om hur psykiatriska droger skapar massmördare

Pressmeddelande i sin helhet från Kommittén för Mänskliga Rättigheter (KMR) 20 mars 2015.

/Citat
Douglas Kennedy, tionde barnet till Robert F. Kennedy och Ethel Kennedy, har varit korrespondent för FOX TV Nyheter under 18 år. Dessförinnan var han reporter för The Boston Herald och sedan kriminalreporter för The New York Post.

Som TV-nyhetsjournalist har han täckt varje presidentval sedan 1996, Irakkriget, attacken den 11 september mot WTC och orkanen Katrina, bara för att nämna några.

Hans tuffa kärnjournalistik har också avslöjat den psykiatriska läkemedelsindustrin i mer än 25 TV-sändningar under de senaste 13 åren. I februari i år fick han Thomas Szasz Human Rights Award.

Finns på Fox News för avlyssning.

Douglas Kennedys teorier finns på Fox News. | © : Fox News

I den här videon förklarar Douglas Kennedy vad han kommit fram till efter att ha granskat alla skolskjutningar i USA och efter att han insåg att majoriteten av alla mördare använde antidepressiva och/eller ADHD-droger.

– Jag drog slutsatsen att det inte handlar om att drogerna botar depression, utan de gör att de inte bryr sig om sin depression. De bryr sig inte alls. De struntar i allt, kör plötsligt av vägen, eller något liknande. Det slog mig, att detta var vad som hände vid skolskjutningarna.

– Det visade sig, när vi undersökte saken, att en otrolig mängd skolskjutare hade använt antidepressiva eller något liknande. Mina chefer på FOX TV var modiga nog att låta mig gå vidare med den här saken och förhoppningsvis har det orsakat något bra.

30 miljoner amerikaner tar antidepressiva, två miljoner är barn; fem procent av dessa utvecklar mani.

– De är tidsinställda bomber som väntar på att explodera! Lösningen är enkel, sluta droga våra barn, säger Douglas Kennedy.

– Problemet är att folk kräver mer mentalhälsovård, men den mentalhälsovård vi har fungerar ju inte. Det är otroligt att vi säger att den killen behöver involveras i systemet – men det är ju systemet som misslyckats.

– Den här killen var involverad i systemet. Om man ger någon som är emotionellt ostabil dessa slags droger, blir de okänsliga och tappar kontakten med sig själva. Det är vad drogerna är designade för, de tar bort deras känslor, de omvandlar dem till psykopater.

Läkemedelsbolagen vågade själva inte gå ut i TV och påstå att deras droger inte orsakar våld, de hänvisade bara till sina betalda läkare, när Douglas frågade.

– Det var en röd flagga. De vet att deras droger orsakar självmord och de vet att deras droger orsakar våld men de vågar inte säga att de inte gör det.

Douglas Kennedy var den första reporter som kopplade ihop antidepressiva med våld.

Hans reportage på FOX TV om att psykiatriska droger skapar självmord och våld resulterade i ett kongressförhör, vilket i sin tur resulterade i ”black box” varning (den allvarligaste varningen) på så gott som alla etiketter på antidepressiva medel.

Douglas Kennedy avslöjade även hur ett av världens största läkemedelsbolag dolde uppgifter om att USA:s mest sålda antidepressiva faktiskt framkallade självmord.

De förnekade dock detta officiellt när FOX TV gick ut med det. En senare kongressundersökning fick fram forskningsdata som faktiskt visade att de direkt orsakade självmord och att bolaget visste om detta, även när de förnekade det, vilket blev en stor nyhet (överallt utom i Sverige).

Nu väntar vi bara på att de skall fås att erkänna att deras droger orsakar våld, skolskjutningar och massmord. Tusentals sanslösa våldshändelser visar på detta.

Det värsta är att bara en enda journalist vågar ta striden!

USA Today, den mest lästa tidningen i Amerika, gjorde ett reportage där de namngav några högprofilerade journalister som förespråkar en viktig sak, vilket inkluderade Diane Sawyer, Bob Woodruff, Anne Curry, Oprah och Douglas Kennedy.
Slutcitat\


Bookmark and Share
 
 
Om Simrishamnsbladet
Om Copyright
Sidfot kolumn 3

[redigera innehåll från kontrollpanelen]

Sidfot kolumn 4

[redigera innehåll från kontrollpanelen]