Fredag, 14 juni, 2024 | Dagens namn är: Håkan, Hakon |
 
 

Victoria´s Secret öppnar på Emporia

Victoria`s Secret som är en av de ledande specialbutikerna inom underkläder och skönhetsprodukter planerar för expansion och öppnar sin tredje butik i Sverige på Emporia i Malmö.

Det sker i samarbete med Agora Trading, som en följd av framgången för de två första butikerna som öppnades på Arlanda flygplats, 2013 och Hamngatan i Stockholm, 2014.

victorias_secret_emporia_633x422

Den nya butiken beräknas öppna i mars 2015 på Emporia och kommer att ha Victoria´s Secret bästsäljande skönhetsprodukter, samt en unik samling av lyxiga tillbehör. Förutom ett specifikt sortiment av trosor.

– Det är spännande att ha fått in ett sådant starkt internationellt varumärke på Emporia och det kompletterar på ett bra sätt det redan starka butiksutbudet.

– Att de valt Emporia som sin första etablering på köpcentrummarknaden i Skandinavien visar ytterligare på Emporias framgång och betydelse, säger Thomas Aquizerate, Country Manager på Steen & Ström.

Om Victoria´s Secret

Victorias Secret är den ledande detaljhandelskedjan för underkläder och skönhetsprodukter med moderna modeinspirerade kollektioner, prestige dofter och kosmetika, firade supermodeller och världsberömda modevisningar.

Victoria´s Secret är en del av L Brands (NYSE: LTD), med fler än 1 000 Victoria´s Secret butiker. Agora Trading är ett privatägt företag som arbetar inom detaljhandeln, med huvudsaklig inriktning på att öppna och driva butiker på framgångsrika marknadsplatser.

Om Emporia

Emporia är ett köpcentrum med cirka 200 butiker och restauranger i stadsdelen Hyllie i Malmö. Köpcentrumet öppnade i oktober 2012 och har en yta på 70 000 kvadratmeter GLA med tre shoppingplan och en öppen takpark.

I oktober 2013 utsågs Emporia till Världens bästa shoppingcenter och fick mottaga utmärkelsen under World Architecture Festival i Shanghai i november samma år.

Emporia vann även MIPIM Award 2014 och Mapic Award 2014 i Cannes samt var finalist på ICSC Shopping Center Award 2014 i Istanbul.

Om Steen & Ström

De är Skandinaviens ledande köpcentrumföretag. Äger och driver 34 köpcentrum och omsätter 32 miljarder kronor. I Sverige äger de sex köpcentrum och har fler ut- och nybyggnadsprojekt.

Bookmark and Share
 
 
Om Simrishamnsbladet
Om Copyright
Sidfot kolumn 3

[redigera innehåll från kontrollpanelen]

Sidfot kolumn 4

[redigera innehåll från kontrollpanelen]