Tisdag, 16 juli, 2024 | Dagens namn är: Reinhold, Reine |
 
 

Hungerprojektets ”Style it Forward” intar Malmö

Ett sådant här projekt måste vi bara slå ett slag för. Vilket vi nu gör. På lördag den 14 mars kommer Hungerprojektets succéevent Style it Forward till Malmö och Hotel Mäster Johan.

Lördagen den 14 mars klockan 12:00 slår portarna upp till Hotel Mäster Johan och modeeventet Style it Forward drar då igång.

Style it Forward

Style it Forward

Eventet har genomförts två år i rad i Stockholm med stor framgång och nu är det alltså Malmös tur.

Style it Forward är modeeventet som uppmanar alla vardagshjältar att tänka moderiktigt och shoppa loss för ett gott ändamål.

Vackra smycken och exklusiva plagg har skänkts till eventet och säljs för halva priset.

Intäkterna går till Hungerprojektets arbete för en värld fri från hunger och fattigdom.

– Vi hoppas på att det blir en lika stor succé här som i Stockholm, säger Johanna Johansson, volontär och projektledare för Style it Forward.

Flera olika varumärken och designers sponsrar eventet med kläder, smycken och andra produkter för både män och kvinnor.

Namn som Stenströms, Filippa K, Formargruppen, Scandinavian Cosmetics, Factory, Villeroy & Boch och Yvonne Christa är bara några av de över trettio varumärken som har valt att delta.

Många märken och butiker som har skänkt kläder och föremål är dessutom Malmöbaserade, vilket sätter en unik lokal prägel på eventet.

Style it Forward bygger på konceptet ”pay it forward” som grundar sig i att en mottagare av en god gärning för den vidare genom att göra något gott för någon annan.

Så befinner du dig i Malmö på lördag tveka då inte. Leta dig vidare till Hotel Mäster Johan i hörnet av Mäster Johansgatan/Isak Slaktaregatan och handla märkesvaror till halva priset för det fulla priset av en god gärning.

När: Lördagen den 14 mars kl.12.00-16.00
Var: Hotel Mäster Johan, Malmö
Hur: Valfritt transportmedel

Om Hungerprojektet:

Projektet är en global, ideell, politiskt och religiöst obunden organisation som driver utvecklingsprogram för att avskaffa kronisk hunger och fattigdom i världen.

Organisationen är verksam i Afrika, Latinamerika, Indien och Bangladesh och har sitt globala sekretariat i New York. Organisationen har konsultativ status i FN:s ekonomiska och sociala råd, ECOSOC.

Hungerprojektet följer Svensk Insamlingskontrolls riktlinjer och har 90-konto.

Läs mer om Hungerprojektet här eller här (internationellt).


Bookmark and Share
 
 
Om Simrishamnsbladet
Om Copyright
Sidfot kolumn 3

[redigera innehåll från kontrollpanelen]

Sidfot kolumn 4

[redigera innehåll från kontrollpanelen]