Måndag, 4 mars, 2024 | Dagens namn är: Adrian, Adriana |
 
 

Man försvunnen i Hammenhög

En 34-årig man är försvunnen sedan han kört av vägen och voltat med bilen mellan Hammenhög och Hannas vid 03-tiden i natt, meddelar polisen.

Han ringde anhöriga strax efter olyckan och berättade att han skulle ta sig hem själv, men har inte hörts av sedan dess. Mannen beskrivs som 180 centimeter lång och vältränad, men hans klädsel var vid olyckan är okänd.

En stor räddningsinsats har satts in i letandet efter mannen, där även värmekamera och hundar används. Vädersituationen är inte den bästa med minusgrader och hård blåst så det är viktigt att hitta mannen inom den närmsta tiden.

Om du har sett mannen eller om du tror dig ha uppgifter om honom så kan du höra av dig till Polisen på telefonnummer 114 14.


Klockan 08.45 saknas mannen fortfarande. Nils Norling på polisens ledningscentral säger:
– Tyvärr är han inte funnen ännu så helikopter är beställd ut till området för att spana från luften och den borde vara på plats när som helst nu. Vi vet inte i nuläget om mannen är skadad eller inte. Vi tar tacksamt emot alla tips på 114 14.

Det meddelas även att när det gäller mannens klädsel så skulle han kunna vara klädd i en reflexjacka.


Uppdatering 1:

Den försvunne mannen hittades strax efter 10-tiden nu på förmiddagen i en lada i Örumstrakten, några kilometer från olyckplatsen.

Enligt polisen så är han rätt så medtagen, men vid liv. Ambulanspersonal tog hand om mannen på platsen för vidare transport till sjukhus.

Man lyckades tidigare under morgonen spåra mannens mobiltelefon men samtalet bröts. Förmodligen hade batteriet laddat ur.


Uppdatering 2:

Den 34-årige mannen uppges vara relativt oskadd, enligt polisen, sånär som på några mindre blessyrer.

Men han har lämnat ett positivt utandningsprov på platsen i Örum där han påträffades.

Han har tagits med in till stationen för kroppsbesiktning och är misstänkt för rattfylleri.

Bookmark and Share
 
 
Om Simrishamnsbladet
Om Copyright
Sidfot kolumn 3

[redigera innehåll från kontrollpanelen]

Sidfot kolumn 4

[redigera innehåll från kontrollpanelen]