Fredag, 14 juni, 2024 | Dagens namn är: Håkan, Hakon |
 
 

Om Simrishamnsbladet

Fakta

Grundades 2012-03-01 och har som målsättning att överleva oss alla. Men eftersom det är en omöjlighet så får målsättningen åtminstone bli så länge jag lever. Mitt namn är Stefan Persson och jag är 55 år och har jobbat som reporter samt nöjesreporter på frilansbasis. Även om det senare är ett bra tag sedan så är just livets nöjen, livets möjligheter, livets öde samt sport de ämnen som ligger mig varmast om hjärtat. Men som ni kommer att märka så kommer fler kategorier att tillkomma efterhand. Men för att det ska ske så måste jag till viss del ha hjälp av er invånare i Simrishamns kommun. Mer om detta i dokumentet Tipsa oss.

Varför?

Tyckte helt enkelt att det skrevs alldeles för lite om framförallt sport och nöjeshändelser inom kommunen. Tänkte att det måste hända mer än så bland nästan 20 000 invånare som det är värt att skriva om. Tidningen ska vara väldigt lokalt förankrad i den Simrishamnska myllan från norr till söder. Den ska vidare ha som målsättning att med tiden bli så bred som möjligt, alltså behandla alla uppkomliga ämnen, och inte vara för enkelspårig i sin framtoning. Ni får gärna komma med tips och idéer.

Hur?

De allra flesta människor idag har en dator och många har även surfplattor, iPads, iPhones och smartphones och allt vad det heter. Det enklaste  är att skriva in  ”Simrishamnsbladet.se” i din webbläsare och sedan spara sidan bland dina favoriter. Vill du ha den på skrivbordet i din dator? Då håller du musen över länken i dina favoriter och högerklickar, väljer ”kopiera” › klickar på minustecknet i ditt webbläsarfönster › högerklickar på skrivbordet › väljer ”klistra in genväg” och sedan är det bara att klicka på länken på skrivbordet var gång du vill läsa ”Senaste Nytt” från Simrishamns kommun. Om ni tycker att den ”laggar” för mycket på era smartphones, så kan ni scrolla längst ner på första sidan och sätta ”Mobile Theme” på On. Då får ni enbart huvudrubrikerna och ingen som helst grafik.

 

Bookmark and Share
 
Om Simrishamnsbladet
Om Copyright
Sidfot kolumn 3

[redigera innehåll från kontrollpanelen]

Sidfot kolumn 4

[redigera innehåll från kontrollpanelen]