Fredag, 14 juni, 2024 | Dagens namn är: Håkan, Hakon |
 
 

Viaplay kommer till Xbox One

Nu kan vi glädja alla Xbox One ägare. Inom kort kommer du kunna se serierfavoriter såsom Deadbeat och Rush, sport i världsklass från bland annat Champions League och barnens absoluta favorit Svampbob Fyrkant på Xbox One.

I och med lanseringen så gör Viaplay det ännu enklare för fler användare att ta del av serier, film och det bästa innehållet för barn, samt direktsänd sport. Detta på så många plattformar som möjligt.

viaplay_kommer_till_xbox-one_633x316

Som användare behöver du inte Xbox Live guldabonnemang för att ta del av Viaplayappen. Rikard Steiber, VD på Viaplay och Chief Digital Officer på MTG säger så här:
– Den mest efterfrågade plattformen just nu av våra Viaplayanvändare är Xbox One. Så det är fantastisk att kunna bekräfta att vi inom kort kommer finnas tillgängliga på spelkonsolen med hela Viaplays innehåll.

Lanseringen är det senaste steget i Viaplays satsning för att utöka räckvidden och göra serier, film och det bästa barn innehållet samt direktsänd sport tillgänglig på så många plattformar som möjligt.

Viaplay finns redan på PC, Mac, Android- och iOS-mobiler, läsplattor, Smart TV, Xbox 360, PlayStation® 3 samt PlayStation® 4.

Bookmark and Share
 
 
Om Simrishamnsbladet
Om Copyright
Sidfot kolumn 3

[redigera innehåll från kontrollpanelen]

Sidfot kolumn 4

[redigera innehåll från kontrollpanelen]