Fredag, 14 juni, 2024 | Dagens namn är: Håkan, Hakon |
 
 

Özz Nûjen och Måns Möller förenas på scen

Özz Nûjen och Måns Möller förenas på scen i showen ”Sveriges Historia – den nakna sanningen”.

Efter de senaste succéerna på teatrar, konserthus och SVT med sina respektive föreställningar ”Statsminister Özz Nûjen” och ”Jävla Pajas – det skojar du inte bort” så förenas två av Sveriges största komiker: Özz Nûjen och Måns Möller.

Måns Möller och Özz Nûjen

Måns Möller och Özz Nûjen | : Sanna Dahlén

I föreställningen ”Sveriges Historia -den nakna sanningen” tar de sig an ämnet Sveriges historia och detta kan och kommer att sluta precis hursomhelst.

Kombattanterna och bästa vännerna Özz Nûjen och Måns Möller tycker väldigt olika om mycket, men tycker väldigt mycket om varandra.

Publiken kan förvänta sig att både roas och oroas när Özz och Måns tar sig an ”Sveriges historia – den nakna sanningen”.

– Jag har alltid älskat Sveriges historia, den säger ganska mycket om oss som lever nu. Den innehåller både gapskratt, tragikomiska händelser och en och annan aha upplevelse, säger Özz Nûjen.

– I över fem år har vi försökt få ihop våra kalendrar för en återförening på scenen. Vi triggar och utmanar varandra till att leverera vårt max, så om publiken bara har hälften så kul som jag själv har när jag får jobba med Özz är jag mer än nöjd, säger Måns Möller.

Showen har premiär 5 november 2015 och spelas i Stockholm och Göteborg.

Biljetterna släpptes igår, måndag den 1 december, på ticnet.se.

Bookmark and Share
 
 
Om Simrishamnsbladet
Om Copyright
Sidfot kolumn 3

[redigera innehåll från kontrollpanelen]

Sidfot kolumn 4

[redigera innehåll från kontrollpanelen]