Måndag, 27 maj, 2024 | Dagens namn är: Beda, Blenda |
 
 

Nytt julklappstips för den som är glömsk och sen

För den glömske julfiraren börjar alltfler alternativ dyka upp. Många butiker väljer att ha öppet på julafton och Pressbyrån säljer presentkort och chokladaskar in på småtimmarna. För den mer vågade finns nu ett alternativ som definitivt kommer att bli en snackis i släkten – sexleksaker levererade hem till julfirandet av jultomten.

Nu kan du t.ex. få en dildo levererad på julafton – av självaste Tomten. Det är webbshopen Oliver & Eva som startat den något udda tjänsten.

Inom två timmar från beställningen lovar de att ha en tomte knackandes på dörren med “hårda paket i säcken” (enbart hårda?). Enligt butikens grundare så har släkt och vänner fått ställa upp med tomtedräkter och lånade bilar.

– Idén dök först upp som ett skämt, men till slut tyckte vi det var för roligt för att inte göra. Jag kan själv tänka mig min mormors min om vi hade fått en dildoleverens på julafton, säger Oliver & Evas VD Tobias Lundqvist.

Tror du mormor eller farmor skulle uppskatta detta? Är du sent ute? Har du lust och humor? Beställ då.

Tror du mormor eller farmor skulle uppskatta detta? Är du sent ute? Drivs du av lustar eller humor? Beställ då!

Beställning fram till Kalle Anka

Utkörningen sker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Västerås och Umeå. För att klara det har man fått hyra in extratomtar som står stand-by med ett sexleksakssortiment i bakluckan.

Fram tills dess att Kalle Anka börjar på TV kommer man kunna beställa och webbshoppens personal känner sig säkra på vilken som blir storsäljaren.

– En klassisk rabbitdildo brukar vara standard-julklappen. Den är sexleksakernas Volvo – folklig, prisvärd och väldigt pålitlig, säger Tobias Lundqvist.

Sena julklappar vanligt

Att julklapparna köps allt senare märks tydligt, inte minst på webben. På forum såsom ehandel.se går diskussionerna varma om när sista beställningsdatum innan julafton är.

Vissa företag har börjat anlita egna budfirmor för att kunna leverera så sent som möjligt. I hård konkurrens om julklappsköparna så pressas e-handlarna till allt senare leveranser.

– Jag tror dock vi har varit “värst i klassen” i år. Leverans direkt hem till julfirandet, med tomte och allt, blir svårslaget. Men jag är säker på att våra kollegor i branschen redan sitter och funderar på nästa års julhandel. Kanske blir det släde, renar och ingång genom skorstenen då, säger Tobias Lundqvist.

Bookmark and Share
 
 
Om Simrishamnsbladet
Om Copyright
Sidfot kolumn 3

[redigera innehåll från kontrollpanelen]

Sidfot kolumn 4

[redigera innehåll från kontrollpanelen]