Tisdag, 16 juli, 2024 | Dagens namn är: Reinhold, Reine |
 
 

Vokalgruppen Pros & Cons gör egen version av The Ark-låt

Så här i tider av ”Så mycket bättre” blir det extra intressant att höra en cover av Ola Salos och The Arks låt ”Calleth You, Cometh I” i en helt ny tappning. För första gången använder sig Pros & Cons av ett annat instrument än bara sina röster på en låt.

Den här gången har man valt att låta cellisten Amelia Jakobsson gästspela. Låten Calleth You, Cometh I är producerad av Joel Bexelius och gruppens amerikanske producent, tvåfaldige American Grammy Awards vinnaren, Bill Hare.

Pros & Cons

Pros & Cons feat. Amelia Jakobsson

Singeln är en av de låtar som Pros & Cons tolkar på sitt kommande album och som beräknas komma ut nästa år.

Musikvideon till Calleth You, Cometh I är gjord av videoregissören Nicholas Wakeham och är en hyllning till den första kärleken. Den är inspelad och producerad i Malmö.

Du kan se videon här.

Måns Zelmerlöw och Pros & Cons framför ABBA-låten Does Your Mother Know.

Fakta om Pros & Cons:

Pros & Cons är idag en av Sveriges och Europas mest framstående vokalgrupper. I maj var exempelvis gruppen i Boston för att gå på galamiddag i samband med CARA Awards (Contemporary Acapella Recording Awards), som inom modern vokalmusik är den finaste utmärkelse man kan få.

Gruppen var nominerade i två kategorier, dels till priset Best European Album för deras senaste album ”Safe & Sound”, dels för julsingeln gruppen släppte i december 2013 – ”O Come, O Come Emmanuel”, tillsammans med den amerikanska musikalstjärnan Lexi Lawson.

De var också med Allsång på Skansen 2012 där de framförde sin hit ”Allting Går Så Bra För Oss”.

Pros & Cons sjunger alltid acappella och helt utan instrument, men lyckas med sina röster och moderna ljudteknik att låta som ett helt rockband.

De är idag Sveriges enda renodlade Vocal Band och består av Erik Odsell, Pär Thored, Ola Bergstrand, Tomas de Souza och Joel Bexelius.


Bookmark and Share
 
 
Om Simrishamnsbladet
Om Copyright
Sidfot kolumn 3

[redigera innehåll från kontrollpanelen]

Sidfot kolumn 4

[redigera innehåll från kontrollpanelen]