Tisdag, 27 februari, 2024 | Dagens namn är: Lage |
 
 

Ace Wilder och nya singeln ”Riot”

Kommer ni ihåg ”strängt upptagen med att inte göra någonting alls” Ace Wilder från vårens Melodifestival? Drygt 26 miljoner spelningar på Spotify och ett genombrott som få ens kan drömma om, pekar på att många kommer ihåg och gillar hennes musik.

Med ett par röda byxor och den charmigt arbetstrotsiga ”Busy Doin Nothin” dök Ace Wilder under vårvintern upp som en riktig vitamininjektion på den svenska popscenen. Nu släpper hon äntligen nytt.

Ace Wilder|Warner Music Sweden

Ace Wilder|Warner Music Sweden

Den tidigare låtskrivaren och dansaren charmade svenska folket och fick människor i alla åldrar att nynna på ”busy, busy, busy..”.

Låten toppade alla radio- samt topplistor och resten är historia.

Efter en succésommar med drygt 60 spelningar runtom i Norden, England, Italien m.m. och en drös platinaskivor så ger det oss all anledning att spetsa öronen ordentligt nu när uppföljaren ”Riot” blåser bort höstmörkret.

Singeln släpptes i fredags den 31 oktober och grunden till låten skrevs i våras under en låtskrivarresa till Los Angeles.

Den gjordes sedan klart i Helsingfors under ledning av producenten Jukka Immonen.

”Riot” fortsätter i samma charmigt kaxiga anda med en låttext som andas samtid och attityd och självklart med en hook som sätter sig.

”Let’s start a riot”.

Tjejen är strängt upptagen med att inte göra någonting alls men vill ändå starta ett upplopp, uppror, bråk, tumult – hon är väl ingen ”riotous rioter”?

Bookmark and Share
 
 
Om Simrishamnsbladet
Om Copyright
Sidfot kolumn 3

[redigera innehåll från kontrollpanelen]

Sidfot kolumn 4

[redigera innehåll från kontrollpanelen]