Tisdag, 5 mars, 2024 | Dagens namn är: Tora, Tove |
 
 

Boksignering – på Nattklubb i Malmö

”Slagthuset” i Malmö är Skandinaviens största nattklubb och lördagen den sjunde mars blir det boksignering av den 21-åriga författaren Jacob W. Rom. Förmodligen världens första boksignering på nattklubb.

Den nyligen släppta ”Raggningsboken” (se relaterad artikel) kom som en trevlig överraskning för landets singlar. En bok med flirt- och dejtingtips för både tjejer och killar.

I helgen kan festglada singlar (och icke-singlar) se fram emot att få ett signerat exemplar av författaren på nattklubben ”Slagthuset” i Malmö.

Själv säger författaren Jacob W. Rom:

– Boken behandlar ju även flirttips inom just nattlivet. Jag har länge haft idén om en boksignering på en nattklubb. Att det dessutom blev här hemma i Skåne och på Skandinaviens största klubb är ju jättekul.

– Boksigneringar förknippas ofta med en bokhandel på en tam förmiddag. Författarskapet och den litterära världen över lag associeras tyvärr ofta med stela typer och grå atmosfär. Detta ville jag ändra på.

Slagthuset har valt att ha ett helt tema kring boken och konceptet blev ”Kärleksklubben”. Singel- och icke-singelband, kärleksdrinkar och flörtiga överraskningar är en del av paketet.

”Kärleksklubben” går igång på lördag 7/3 vid midnatt.

Relaterad SB-artikel här

Bookmark and Share
 
 
Om Simrishamnsbladet
Om Copyright
Sidfot kolumn 3

[redigera innehåll från kontrollpanelen]

Sidfot kolumn 4

[redigera innehåll från kontrollpanelen]