Onsdag, 24 juli, 2024 | Dagens namn är: Jakob |
 
 

Zlatan har valt sin dryck

Zlatan Ibrahimović är ny ambassadör för den svenska uppstickaren Vitamin Well. Vitamindrycken har funnits sedan 2008 och är en svensk framgångssaga. Zlatan har själv druckit Vitamin Well under en längre tid och med intresse följt företagets utveckling.

Vitamin Well och Zlatan har skapat ett samarbete där Zlatan bland annat ska fungera som ambassadör för varumärket ute i Europa. Vitamin Well är ett svenskt bolag där all produktion och utveckling sker i Sverige.

Zlatan har valt sin dryck| : Hannes Söderlund

Zlatan har valt| : Hannes Söderlund

Syftet med ambassadörskapet är för Vitamin Well att komma ut på den europeiska marknaden i association till en person som har ett av sportvärldens starkaste varumärken och som verkligen gillar produkten.

– Vi är så klart oerhört glada över att ha med Zlatan i vårt team. Vitamin Wells svenska ursprung är något som vi är väldigt stolta över och vad bättre då än att samarbeta med en levande svensk legend som Zlatan.

– Att han dessutom har en urban, smart och hälsosam profil gör samarbetet ännu mer självklart, säger Jonas Pettersson, VD på Vitamin Well.

Samarbetet kommer att lanseras i december och under 2015 kommer Vitamin Well och Zlatan genomföra flera aktiviteter tillsammans.

– Det ska bli enormt spännande att jobba ihop med Vitamin Well-teamet. Att hjälpa ett ungt, hungrigt och framför allt ett svenskt företag ut i världen känns som rätt utmaning för mig, säger Zlatan Ibrahimović.

Bookmark and Share
 
 
Om Simrishamnsbladet
Om Copyright
Sidfot kolumn 3

[redigera innehåll från kontrollpanelen]

Sidfot kolumn 4

[redigera innehåll från kontrollpanelen]