Fredag, 14 juni, 2024 | Dagens namn är: Håkan, Hakon |
 
 

Kostnadsfritt erbjudande ska öka tryggheten för svenska bilägare

I mars lanserar Caromba.com en unik tjänst i Sverige. För att kunder efter avslutat verkstadsbesök alltid ska känna sig trygga med att en service eller reparation är korrekt genomförd, så erbjuds de att kostnadsfritt göra en Trygghetskontroll hos Bilprovningen.

Visst har du någon gång efter ett genomfört verkstadsbesök undrat om det hela var korrekt utfört. Nu har du chansen att få det hela kollat. Kostnadsfritt.

Caromba är ett oberoende företag som säljer service och reparationer på tusentals verkstäder. Mot bakgrund av TV4:s Kalla Fakta i höstas där endast en av åtta verkstäder fick godkänt på utförda arbeten vill Caromba göra något för att svenska bilägare ska kunna känna sig tryggare.

Den 2 mars introduceras det unika erbjudandet om att de kunder som anlitat en verkstad som är ansluten till Caromba kostnadsfritt kan göra en Trygghetskontroll hos Bilprovningen efter avslutat verkstadsbesök.

De båda verkställande direktörerna är överens – introduktionen av den kostnadsfria Trygghetskontrollen kommer att leda till ett tryggare bilägande för svenska bilkonsumenter.

benny_ornerfors_bilprovningen_tv_staffan_lindewald_caromba_

Fr.v. Benny Örnerfors, vd på Bilprovningen och Staffan Lindewald, vd på Caromba.

– Det känns som en helt rätt sak att göra för våra kunder. Vi är övertygade om att Trygghetskontrollen kommer att bidra till färre fel och brister och att våra kunder kommer att uppskatta tjänsten, säger Staffan Lindewald, vd på Caromba.

I Trygghetskontrollen kontrollerar Bilprovningen att servicen eller reparationen är utförd och motsvarar det som kunden har beställt.

– Att Caromba valt Bilprovningen som leverantör av Trygghetskontrollen är glädjande. Vår verksamhet syftar till ett tryggare bilägande och vi ser fram emot att utveckla vårt erbjudande tillsammans med Caromba, säger Benny Örnerfors, vd på Bilprovningen.


Om Caromba:
Caromba.com är en portal på internet för bokning av bilservice och verkstadstjänster.

Med några få knapptryckningar på din mobil, surfplatta eller dator kan du som bilägare jämföra, boka och betala dina verkstadstjänster i realtid.

Caromba.com hittar du tusentals kvalitativa bilverkstäder i Sverige med mycket konkurrenskraftiga priser.

Om Bilprovningen:
Med 94 stationer och 650 medarbetare är Bilprovningen Sveriges ledande aktör för besiktning av motordrivna fordon.

Under 2013 genomförde företaget närmare 2,5 miljoner besiktningar och omsatte 785 MSEK.

Bilprovningen grundades 1963 och ägs av svenska staten.

För mer information besök www.bilprovningen.se.Bookmark and Share
 
 
Om Simrishamnsbladet
Om Copyright
Sidfot kolumn 3

[redigera innehåll från kontrollpanelen]

Sidfot kolumn 4

[redigera innehåll från kontrollpanelen]